Wij bieden voor elke wens en elk budget een passend product.

Online visitekaartje: één pagina om u te presenteren op het internet.


Basis website
Is uw budget beperkt, maar wilt u wel gevonden worden op internet? Dan is een online visitekaartje voor u de ideale optie. Een online visitekaartje bestaat uit 1 pagina met daarop uw logo, contactgegevens en bijvoorbeeld uw openingstijden. Een visitekaartje is ook een handige keuze als tijdelijke website, bijvoorbeeld als de uiteindelijke website nog ontwikkeld moet worden.

De kosten: € 12,50 per maand (excl. BTW).

Nadat al het materiaal voor de ontwikkeling is aangeleverd, wordt het visitekaartje in één week geleverd. Met een content management system kunt u de inhoud op uw visitekaartje gemakkelijk zelf aanpassen.
Als u bij ons een online visitekaartje heeft laten ontwikkelen krijgt u korting op de ontwikkeling van een basis- of maatwerk website.Basiswebsite: een website abonnement inclusief CMS, onderhoud en domeinnaam


Uitgebreid website
Wilt u een uitgebreide website met een eigen uitstraling, maar geen grote investering doen? Dan is een basiswebsite de online mogelijkheid die bij u past. De basiswebsite heeft een eigen uitstraling en wordt geleverd inclusief content management systeem, hosting en domeinnaamregistratie. Deze website kunt u uitbreiden met een aantal modules, bijvoorbeeld een fotoboek of een productenpagina. Geen grote investering en toch een uitgebreide website met een eigen uitstraling. Meer informatie.

De kosten van dit website abonnement: € 39,95,- per maand (excl. BTW).

Heeft u geen tijd om de website zelf aan te passen? Dan vraagt u dat toch gewoon aan ons!Maatwerk website: volledig op maat gemaakte en ontworpen website.


Maatwerk website
Droomt u van een exclusief ontwerp, een eigen stijl, een eigen sfeer, helemaal zoals u het wilt? Laat ons dan voor u een website op maat maken. Een ontwerper zal met u de website creëren die perfect bij u past. Deze website biedt u zoveel mogelijkheden en functionaliteiten als u wilt.

De kosten: v.a. € 1000,- (excl. BTW).

De ontwikkeltijd van een maatwerk website is per project verschillend en wordt vastgelegd in de offerte. Wij bieden u graag de hosting aan voor uw maatwerk website. Met een content management system kunt u de inhoud op uw website gemakkelijk zelf aanpassen.